Soita USA:ssa


Tietoa soittamisesta ja puheluiden vastaanottamisesta Yhdysvalloissa, lomalla tai pidempään oleskellessa.

 

Lankanumerot Yhdysvalloissa


Yhdysvaltojen suuntanumero on 1. Kun soitat Suomesta Yhdysvaltoihin, tulee alkuun lisätä maakoodi 1 ja ellei sinulla ole erityistä sopimusta suomalaisen operaattorisi kanssa ulkomaanpuheluista, lisää + eteen, eli +1. Alueellisista suuntanumeroista voit ottaa "0" pois edestä.

 

Prepaid-liittymä Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa soittelu paikallisiinnumeroihin tai Suomeen voi tulla hyvinkin kalliiksi, jolloin prepaid-liittymän hankkiminen on järkevä vaihtoehto .  Prepaid-liittymän hankkiminen on helppoa ja tiedät samalla lopullisen kustannukset eikä yllätyksiä pääse syntymään. Yleensä prepaid-kortteja on saatavilla aloituspaketteja ja lisää arvoa voi ostaa myöhemmin tarvittaessa joko kioskilta tai Internetistä.  Suomessa voit ostaa prepaid-kortteja lähikaupoista kuten R-kioskilta ja huoltoasemilta. Yhdysvalloissa prepaid-kortteja on saatavilla huoltoasemilla, kaupoissa ja pienissäkin kioskeissa.  


Oma numero Yhdysvaltalaisessa prepaid SIM-kortissa


Voit myös käyttää omaa numeroasi Yhdysvalloissa matkustaessa, paikallisella SIM-kortilla josta puhelut ovat halpoja sekä Suomeen että paikallisesti . Tämä on hyödyllistä etenkin jos odotat puheluita suomalaisilta ystäviltä tai sukulaisilta jotka tietenkin soittavat tuttuun numeroon. He maksavat puheluista normaalista aivan kuin olisit Suomessa. Palvelun tarjoaa HolidayPhone ja SIM-kortti ostetaan jo ennen matkaa Suomessa, jolloin tiedät kustannukset etukäteen ja kaikki on valmiina matkaa varten.

Kännykän lataus Yhdysvalloissa

Ellei kännykkäsi lataa USB:n kautta tietokoneesta virtaa, tarvitset muuntajan USA:n sähköverkkoa varten. Muuntajan saat ostettua ennen matkaa esim. Stockmannilta tai hyvin varustetuista retki- tai sekatavarakaupoista.

IP-Puhelin ja Skype

Voit myös käyttää Skypeä tai erilaisia Voip-palveluita soittaaksesi Yhdysvalloista Suomeen edullisesti. Nämä edellyttävät Internet-yhteyttä. Monet hotellit tarjoavat langattoman Internet-yhteyden, mahdollisesti pientä lisähintaa vastaan.- auction7 - top7 - auction7 - top7